Presentator

&

Dagvoorzitter 

Ik vind het heerlijk om een omgeving te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen, zich gehoord en gewaardeerd voelen en waarin ze echt met elkaar kunnen verbinden.

Mijn aanpak is gebaseerd op empathie, respect en nieuwsgierigheid. Ik ben niet bang om de ongemakkelijkheid op te zoeken. Ik geloof dat de kracht van open communicatie en eerlijke dialogen ons in staat stelt om tot diepere inzichten en oplossingen te komen. Met mijn uitnodigende en open houding weet ik moeiteloos een brug te slaan tussen sprekers en publiek, waardoor er een sfeer ontstaat van wederzijdse betrokkenheid. Humor is voor mij een krachtig instrument om een ontspannen en plezierige sfeer te creëren en om luchtigheid en positieve energie toe te voegen aan uw evenement.

Als presentator sta ik graag op sociale, culturele en muzikale evenementen. Ik ben ook goed bekend met het onderwijs en kan mijn kennis en ervaring op dat gebied gebruiken om educatieve evenementen tot een succes te maken. 

" Madelon heeft op het podium een krachtige uitstraling. Iemand die rust brengt, het publiek meeneemt en enthousiasme creëert. Geen hysterisch gedoe, maar gewoon er staan zoals ze is en hiermee er als een authentieke presentatrice zijn. "


Marloes van der Meulen

Productieleider Festival Tussenland Zwolle

" Madelon heeft als dagvoorzitter

op een prachtige wijze

invulling gegeven aan meerdere podiumprogramma's tijdens de Elstedentriatlon van Maarten van der Weijde. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen werden veel toeschouwers geïnspireerd en voelden de sprekers zich veilig genoeg om echt zichzelf te kunnen zijn! Een dame met veel uitstraling, empatisch vermogen en de kracht om mensten te verbinden. "


Ingrid van Bruchem- van Heijzen

Projectmanager Eventmakers